Review: Araganolie

maandag 8 april 2013

Vandaag een review over arganolie. Je hebt het vast wel langs zien gaan in een van mijn filmpjes. Zelfs in een unboxing video. (Klik hier voor de unboxing video) Toen ik de doos openmaakte zag het er zo uit. Drie flesjes voor weggeefacties, en een grote fles.  


Wat is arganolie?
Arganolie is een olie pruduct uit Marokko. Het is een unieke samenstelling. De olie bevat vitamine E, dat betekent dat het goed is voor de huid. Het wordt steeds bekender in Europa. Ik heb het al gezien in verschillende bladen. Arganolie is voor gezicht, huid, haar en nagels. Je nagels gaan er van glimmen en worden sterker. Wie wil dat niet?

De drie kleine flesjes zijn allen 20 ml. Één daarvan geef ik weg, met nog meer leuke spulletjes. Klik hier voor de winactie

Op het grote flesje zit een spuitdopje, dat erg handig is. Zodat je niet in een keer te veel op je hand neemt. Soms zit er een beetje lucht in en komen er spetters uit. Je moet het daarom goed op je hand richten.

Het is doorzichtig, met een klein beetje geel erdoor, dat je zowat niet ziet. Het ruikt alleen niet al te lekker. Gelukkig is het geen sterke geur, in het begin rook ik het niet eens.

Als je het op je handen doet, Ziet het er gezond uit. Glimmende en goed verzorgende nagels.

Conclusie
Arganolie is een fijn product. Het trekt snel in en geeft niet af, op je kleren bijvoorbeeld. Het voelt ook totaal niet vettig aan. Het werkt goed als je regelmatig insmeert, 1 of twee keer op de dag is al genoeg. Gebruik ook niet te veel, want het is onnodig. 

Het product is te koop bij Arganwinkel.nl voor een flesje van 50 ml betaal je 17,95.

Liefs Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D