woensdag 4 september 2013

Beauties en Beliebers, opgelet! Vandaag presenteer ik voor jullie de nieuwe collectie van Essence. Beauty beats geïnspireerd op de wereldtour van Justin Bieber. Let wel op, want deze collectie is alleen verkrijgbaar in Nederland en helaas niet in België.

 photo Essence3_zpsbe14583f.jpg
Lipgloss – € 1,99
Altijd een vrolijke song op je lippen! Deze lipgloss'jes laten je lippen stralen en geven ze een onweerstaanbaar mooie glans in drie trendy tinten. Plus het feit dat ze lang blijven zitten op de lippen! 
 photo Essence_zps467161c2.jpg
Powder Blush – € 2,59
Roze wangetjes, wie wil dat nou niet? Ook staat er een songtekst in je blush. Altijd handig! photo Essene_zps033a28d8.jpg
Shimmer Powder – € 3,39
Swag, swag, swag, deze shimmer powder is bedoelt om jou in de spotlights te zetten. Met je glimmende wangen ben jij de ster van de avond.
 photo Essence9_zps347a0f09.jpg
2 in 1 Eyeliner – € 2,99
Believe it: de zwarte eyeliner met aan de ene zijde een fijne en aan de andere zijde een brede tip heeft een fantastische langhoudende textuur. Hiermee trek je de mooiste lijnen, binnen een paar seconden.
 photo Essence1_zps21482768.jpg
 photo Essence2_zps0eacebc7.jpg
 photo Essence10_zps5928dbd8.jpg
Mono Eyeshadow – € 1,69
One love! Deze coole oogschaduwen geven de ogen een fantastisch accent in de metallic glanzende kleuren grijs, ijsblauw en paars. Een collectors item word dit zeker!
 photo Essence4_zps27c5fab3.jpg
 photo Essence5_zps3fc23a63.jpg
Nail Polish – € 1,89
Droom & gil All Around The World! De vier trendy nagellakken in paars, lichtblauw, koraal en turkoois. Ik vind de potjes erg op Catrice lijken. Catrice en Essence komen ook uit dezelfde fabriek, misschien vandaar het verband.
 photo Essence6_zps85bcb448.jpg photo Essence7_zpse4854525.jpg
Paperprint Manicure Design – € 1,39
Bieber prints! Jij wordt het stralende middelpunt tijdens een concert of afterparty! Krantenknipsels met Justin Bieber foto’s schitteren nu op je nagels! Het werkt als volgt: lak je nagels met twee laagjes lichte nagellak. Pak een stukje krantenpapier met Justin Biebers design, breng de transfer solution aan en druk het papier gedurende 15 seconden op je nagel, met de geprinte zijde naar beneden. Je kunt hiervoor ook een wattenschijfje gebruiken. Breng vervolgens een top coat aan en klaar ben je! Herhaal voor elke nagel. Supercreatief!
Paperprint Manicure Transfer Solution – € 1,89
Teamwork! De transfer solution is onmisbaar voor het aanbrengen van de spannende paperprint manicure met Justin foto’s! Probeer het zelf!
 photo Essence8_zps796b8283.jpg
Hairties – € 1,99
Baby, baby, baby, ooh! Deze geweldige haarelastiekjes houden je haar in style wanneer je staat te swingen op Justin’s coole klanken. Verkrijgbaar in pakjes van twee.
De collectie ligt vanaf november tot en met half december in de winkels van het Kruidvat. 
Wat vind jij van deze nieuwe collectie? Ik zelf ben geen belieber, al zitten er op zich leuke dingen tussen, niet waar?
Liefs Maaike

3 opmerkingen:

  1. Welke datum van november? weet je dat?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De collectie ligt op dit moment in de winkel!

    Liefs Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmm , op de site van kruidvat staat het er niet . Misschien wel zelf in de winkel , en hebben ze het niet online gezet

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D