Essence oogschaduw review // 35 Party all night

donderdag 26 september 2013


Vandaag review ik voor jullie deze glimmende oogschaduw van Essence. Ik heb eigenlijk nog geen gouden oogschaduwkleur in mijn bezit en deze zag er ontzettend mooi uit, dus vandaar dat ik dacht; 'deze neem ik mee.' Helaas, kan niet iedereen van de oogschaduws afblijven en vandaar is deze oogschaduw ook al een beetje gebruikt, naja.. pech. Veel plezier met lezen!


Het uiterlijk is doorzichtig plastic. De oogschaduw gaat makkelijk open.


Zo'n mooie kleur! Een glimmende gouden kleur met ook nog een mooi patroontje in deze oogschaduw. Ik ben benieuwd naar de swatches!


Ik heb 35 party all night.


Ik heb geen ooglook met deze oogschaduw gemaakt, maar ik beloof er binnenkort eentje mee te maken. Rechts met overspray en links zonder. Whaa, toen ik deze in de winkel swatchte was het pigment veel beter. Ik denk dat je hem dus echt met laagjes op moet gaan bouwen. Helaas, deze oogschaduw heeft me teleurgesteld. Als zou het wel leuk zijn in de ooghoeken.

Deze Essence oogschaduw is te koop bij Kruidvat voor 1,69

Wat is jouw eerste indruk bij deze oogschaduw?

Liefs Maaike

3 opmerkingen:

 1. Maaike wat heb je zo'n mooie blog , Ik zag je site in de hoe overleef ik magazine! maar daarvoor wist ik het allang , ga zo door , Misschien word je blog dan wel bekend ! Wie weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt, dankje! Wat een ontzettend lief compliment!

  Liefs Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het helemaal met Sanne eens, je hebt echt een leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D