TAG: Firsts

vrijdag 6 september 2013


Vandaag een TAG met de naam: Firsts. Niet doordenken, het zijn de dingen die je als eerst had/deed. Bijvoorbeeld je eerste woord, eerste beste vriendin, eerste angts, etc. Lees snel verder!

hair on Tumblr

Mijn eerste woord.
Ik denk op huilen na, iets van kaka en later Mama.

Mijn eerste beste vriendin.
Mandy, ik ben nu nog steeds goede vriendinnen met haar. Niet meer zo close als vroeger, (Elke dag afspreken) maar ze is nog steeds een geweldig persoon!

Mijn eerste huisdier.
Dat was een konijn, genaamd Nijn.Mijn eerste angst.
Ik was vroeger altijd bang in het donker. Je kent vast nog wel die heks van Doornroosje en Sneeuwwitje, ik dacht dat ze altijd in mijn kamer stonden. Daarna werden het inbrekers en sindsdien ben ik er niet meer bang voor. Nu ben ik bang in liften en wc, ehe.

<3 | via Tumblr

De eerste persoon die je vandaag een berichtje hebt gestuurd.
Dat was Britney, ze vroeg of we wiskunde huiswerk hadden voor morgen.

Mijn eerste auto.
Een knalroze barbie speelgoed auto. Ik ben nog wat te jong om auto te rijden.Mijn eerste mobiel.
Dat was een klap mobieltje van Nokia. Ik kon er spelletjes, foto's, bellen en berichtjes mee verzenden. Dat vond ik toen der tijd heel gaaf. Daarna heb ik een Sony Ericson gekregen en nu heb ik een HTC legend.

Mijn eerste date.
Ik ben nog nooit op een date geweest, haha.

Glittery sunset

Mijn eerste vriendje.
Ik heb nog nooit een vriendje gehad. Ook omdat ik er nog niet echt behoeftes aan heb gehad. Mijn eerste YouTube Video/Blogpost.
Ik had hiervoor een ander blog, nu is die trouwens verwijdert. Maar die heette, dacht ik, Girls over the world. Dat ging over 2 fantasie meisjes, die ontzettend van shoppen houden. Die gingen dan bijvoorbeeld naar de kapper, dan kwam er een artikel over haar. Gingen ze naar de Kruidvat, dan kwam er een nieuwe collectie. Ik ben er helaas mee gestopt, doordat ik toen te weinig tijd had en het onderwerp erg klein vond vallen. Ik zou bijvoorbeeld niks over lifestyle konden schrijven. Een half jaar later begon ik Allaboutfashionn.blogspot.nl, die naam heb ik verandert in Feautystyle.nl. Zo dat was een stukje history, haha.

Mijn eerste grote uitgave.
Dat was mijn laptop 400, nog wattes euro. Ik heb deze rond februari gekocht en kan nu niet meer zonder.Mijn eerste baantje.
Telt bloggen? Ik heb er tot nu toe 5,- mee verdient, haha. Voor de rest heb ik nog nooit gewerkt. Niemand op een folderwijkje na neemt een twaalf-jarige aan.

<3 | via Tumblr

Mijn eerste keer het land uit
Dat was naar Duitsland, toen was ik net geboren. Dus bleven we dichtbij huis.

Wat vind jij van deze TAG? Ga jij hem ook doen?

Liefs Maaike
Foto's van: Weheartit

3 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ik gebruik sinds kort AdSense. Hiermee kan ik geld verdienen. Ik weet alleen niet of het echt op mijn rekening word gestort, maar daar kom ik aan het eind van de maand achter.

      Liefs Maaike

      Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D