Essence Gelnagels set

zondag 21 juli 2013

Vanaf september 2013 kun je zelf thuis stijlvolle, trendy gelnagels aanbrengen met essence gel nails at home.

 • Een perfecte high shine gel manicure die gemakkelijk is aan te brengen
 • Eindeloze mogelijkheden: een prachtige french manicure en alle mogelijke kleuren  nagellak
 • Gemakkelijk te verwijderen – de gel kan eenvoudig van de nagels worden getrokken
 • Houdt tot tien dagen lang

Wauw, wat gaaf! Ik ben hier echt ontzettend enthousiast over. Gelnagels vind ik sowieso gaaf, laat staan als je het ook nog thuis kan doen. Het leuke is het kan met alle essence colour & go lakjes. 

Hoe werkt het?

Vijl de nagels in vorm met de nail file en duw de nagelriemen voorzichtig terug met een studio nail rosewood stick. Doordrenk een wattenschijfje met essence nail cleanser en reinig je nagels zorgvuldig. Breng vervolgens de primer zorgvuldig aan op elke nagel - vanaf de nagelriem tot de tip - voor een optimaal eindresultaat. 

Prijs: nail file € 1,99, cleanser € 2,59 en primer € 2,59.Breng een ruime hoeveelheid peel off gel base op de vier nagels aan.
Zorg ervoor dat je het aanbrengt tot aan de uiteinden van de nagels.
Houd de nagels vervolgens gedurende 60 seconden onder de essence LED lamp(druk op de knop met het essence logo). Herhaal deze stap voor de duimnagels. 

Prijs: peel off gel base € 2,99 en LED lamp € 24,99.
Voor een natural french look:
Breng een dikke laag french gel top coat aan op je nagels. Zorg ervoor dat je de topcoat op je hele nagel doet. Droog de nagels onder de essence LED lamp (druk op de knop met het essence logo). Het resultaat: een geweldige french manicure. 

Prijs: french gel top coat € 2,99.


Voor een colour look:
Veeg nadat de peel off gel base droog is (Niet onder de LED lamp drogen!) elke nagel af met de cleanser om kleverige restjes te verwijderen. Breng daarna de gekozen kleur essence nagellak aan en laat deze drogen (Niet onder de LED lamp). Wacht tot je nagels helemaal droog zijn voordat je aan de volgende stap begint.

Breng een dikke laag clear gel top coat aan op je nagels. Zorg ervoor dat de nagels helemaal bedekt zijn. Droog de nagels onder de essence LED lamp (druk op de knop met het essence logo). Verwijder gelresten of nagellak met cleanser en je gekleurde gelnagels zijn klaar

Prijs clear gel top coat € 2,99.


Belangrijk: Breng de essence gel nails at home producten eerst op de vier vingers aan en droog ze onder de LED lamp, herhaal de stappen apart voor de duimen. Het is belangrijk dat de nagel in zijn geheel bedekt is met de gel, van de nagelriem tot de uiteinden. 

Verwijderen?

Om te verwijderen een hoekje van de gelnagel losmaken en de gel van de nagel trekken! Makkelijker dan de echte gelnagels!

Ook je handen verdienen de beste zorg. Verwen ze na de manicure met de superverzorgende en snel intrekkende super rich handbalm 

Prijs € 2,59

Ik weet niet precies wat ik ervan moet denken. Want het is en blijf essence budget, maar niet topkwaliteit. 

Wat vind jij van het idee?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

 1. Ik vind het allemaal nogal veel werk en als je alles moet kopen ben je al zo 40 euro kwijt denk ik ;c (24.99 en heel veel 2,59 0.o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het zelf ook te duur, en we weten niets van de kwaliteit af, dus tja..

   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D