TAG: Confessions of a beauty blogger

woensdag 31 juli 2013

Vandaag een TAG! Deze TAG zag ik onder andere bij http://aalegriaa.blogspot.nl/ en hij leek me erg leuk. Het zijn een soort persoonlijke vragen over je blog, het lijkt heel erg op de 'BlogTAG', al is deze net wat anders. Veel plezier met lezen!

macbook | Tumblr

Wanneer ben je je blog gestart?
7 Oktober 2012, de rest van de dag was ik bezig met een voorstel artikel & de lay-out

Heb je in het verleden nog iets anders online gehad (een andere blog of evt. YouTube)?
Ik heb verschillende site's gehad, alleen kwam ik nooit verder dan de lay-out. Dat vond ik het allerleukst om te doen. 

Wanneer kun je het best beginnen met het nemen van een blog?
Als je tijd over hebt, je een goede camera hebt, motivatie en een beetje verstand van computers. Vooral het motivatie gedeelte is ontzettend belangrijk! Als je er geen plezier in hebt, kan je eigenlijk al gelijk stoppen. Doe je het voor eventuele pakketjes, dan kom je jezelf daar nog in tegen.

······ | via Facebook

Wat was je eerste artikel op je blog?
Na het voorstel artikel? Ik weet het niet meer, ik kan het ook niet terugzien, aangezien ik sommigen artikelen heb verwijdert. Eerst blog'te ik alleen lifestyle, maar waren de artikels erg kort met slechte foto's, later ben ik professioneler aan de gang gegaan.

Wat is je grootste uitdaging op het gebied van bloggen?
Dat ik de motivatie erin blijf houden, een half jaar geleden zat ik te peinzen om er mee te stoppen. Ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb. Nu heb ik er gelukkig, ik weet niet hoeveel plezier in! Ik start mijn laptop op, ga naar mijn blog & ben sowieso 1 tot 2 uur zoet.

Wat hoop je over een jaar te bereiken met je blog?
Eigenlijk heb ik al een groot doel bereikt, de 10.000 pagevieuws. Ook word mijn blog elke dag steeds weer beter bekeken, dat maakt mij erg gelukkig. Maar een doel, ehm.. Meer pagevieuws, dat vind ik altijd leuk.

Facebook

Wat is de meest lonende zaak van bloggen voor jou?
De reacties die ik op artikelen krijg. Van een groot compliment is mijn dag al goed. Ik heb een paar keer een reactie gehad, van mensen, gevuld met scheldwoorden. Pijn doet het me niet. Zo was er een persoon die MaaikeDemolhater heette. Ik moest alleen maar lachen en verwijderde de reactie weer.

Wat demotiveert jou tijdens het bloggen?
Ik krijg geen opbouwende kritiek reacties en als ik die krijg vind ik het leuk. Dan denk ik, 'bedankt!' 

Wat is je blijvende inspiratie of motivatie?
Het kinkt dom, maar mijn grootste inspiratie is even rondkijken in mijn kamer. Soms word het een review, soms een how to, of een a look today, soms ook totaal andere dingen. Mijn motivatie word ontzettend versterkt, door jullie! Als ik zie dat zoveel mensen mijn blog bekijken, kan ik geen één reden bedenken, waarom ik zou moeten stoppen.

Hello Kitty Makeup💋 | via Tumblr

Wat vind jij van deze TAG? Ga jij hem ook doen?

Liefs Maaike

Foto's: WeHeartIt, Bron: http://aalegriaa.blogspot.nl/ 

4 opmerkingen:

 1. Leuke tag! Ik vind het wel erg knap dat het je niks doet als mensen zo tegen je doen op internet. Ik zou dan niet lachen hoor, eheh. Maar het is wel een hele positieve instelling, dus het is ok! Sowieso is het ok, haha.

  X Meghan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, in het begin zat ik er wel mee, maar toen bedacht ik me, dat ze geen mening over me kunnen vormen omdat ze me niet 'echt' kennen. Bedankt, haha!

   Liefs Maaike

   Verwijderen
 2. Ik moest lachen om dat 'MaaikeDeMolHater' deel. Dat mensen zo laag kunnen zakken, maakt het juist grappiger. Ik vind dat je een heel goed blogger bent en ga vooral zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, bedankt! Toen ik die reactie kreeg, werd ik ook erg melig, ehe.

   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D