Stelling: Mannen met make-up, hot or not?

woensdag 24 juli 2013

Mannen met make-up, wat vind ik daar nou eigenlijk van? Ik vind het een beetje vreemd. Maar eigenlijk ligt het er ook aan, hoe je je opmaakt.

 

De linker foto is hoe ik het bedoel, mannen met make-up. De rechter foto is gewoon een clown. Mannen met make-up vind ik in eerste instatie raar en vreemd. Maar hoe langer ik erover denk, hoe meer ik het vind kunnen. Mannen zijn ook ijdel. Net zoals vrouwen.

Elke keer als ik op zijn blog kijk, vind ik het maar raar. Een man die zich zoveel bezig houd met make-up, het is gewoon zijn werk. Ik vind de artikelen opzich wel leuk, alleen ik kan niet tegen de filmpjes. Ik krijg dan de slappe lach. Sorry, ik wil hem niet beledigen, het idee is bij mij even wennen. Ik wil niemand minderwaardig laten lijken.

IMG_4929-Edit_klein

Hierboven een foto van Tim, op de lipstick na, vind ik het gewoon prima. Kijk als iedere jongen met opmaken het zo bedoelt (Zonder lipstick), krijgen ze een duimpje. Al vind ik de bronzer iets te heftig.

Conclusie
Het idee is voor mij gewoon raar. Ik ben het niet gewend. Ik zou het gewoon eng vinden als mijn vader & broer ineens aankomen zetten met foundations & bb creams. Overigens dat ik er bang van word, zou ik het wel leuk vinden. In tijdschriften lees je ook mannen make-up advies. Zo gek is het toch niet, Maaike?! Voor mij blijft het een not, misschien zeg ik over een paar jaar een hot, maar voor nu niet.

Hot or not?

Liefs Maaike

3 opmerkingen:

 1. Hmm, ik vind het wel een beetje een not, maar ze moeten het wel zelf weten c; Overigens vind ik een lijntje onder/boven de ogen en mascara wel kunnen, maar de rest? :/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag laat ik jullie kennismaken met een nieuwe collectie van Catrice, genaamd Celcica. De collectie bevat veel warme tinten. Het doet me erg aan de lente denken. Vanaf midden Januari is deze collectie in de winkels!


  Catrice-Spring-2014-Baked-Eyeshadow


  Hebben deze oogschaduws zo'n mooi printje of ligt het aan mij? Het is een baked oogschaduw. In een lila kleur een paarse kleur en 2 bruintinten. Voor 3,79 kan je deze binnenkort kopen.
  Catrice-Spring-2014-Cream-Powder-Blush

  Zoete blushes met een lief uiterlijk, een roze en een peachy kleur. Ik vind het uiterlijk er erg leuk uitzien. Zoals de naam al zegt zijn ze lekker creamy! Voor een prijs 3,99 mogen ze er wel wezen.
  Catrice-Spring-2014-Multicolour-Highlighter
  In deze collectie hebben ze ook een highliter, met een superleuk patroon. Al vind ik het wel erg op een bronzer lijken. Het uiterlijk van deze collectie vind ik echt leuk, zachte lieve tinten met zilvere verpakkingen. Deze highliter kost 5,49.

  Catrice-Spring-2014-Sheer-Lip-Color  Dan hebben we nog 3 gel lipsticks. Een nude, peachy en knalroze gel lipstick. Voor 3,99 per stuk.

  Catrice-Spring-2014-Ultimate-Nail-Lacquer

  De nagellak mag niet ontbreken. De 1ste, 3de en 4de zijn met glitters. De roze niet, of ik zie het niet goed? Ik vind de 1ste en 4de kleur ontzettend mooie winterkleuren. Voor 2,79 per stuk.

  Catrice-Spring-2014-Nail-Flakes
  Ook als laatste item hebben ze glitters voor op de nagels. Een opvolger van Essence? Ik vind dit er kwalitatief wel beter uit zien. Met een mooi doosje en originele glitters. Wie weet wel een echte must! Voor 2,99.
  Wauw, ik vind deze collectie echt leuk. Ik vind hem zoals ik al zei meer bij het voorjaar passen, in plaats van de winter, maar who cares? De superleuke verpakkingen en roze / peachy kleuren mogen niet ontbreken.

  Hier nog een leuke filmpje over de nieuwe collectie!
  Wat vind jij van deze collectie?
  Liefs Maaike

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D