Stelling: Wenkbrauwen epileren op jonge leeftijd?

vrijdag 12 juli 2013

Ik zat hier heel erg over na te denken. Je wenkbrauwen epileren op jonge leeftijd. Ik heb het niet over zes jarigen. Maar meer rond mijn leeftijd. (12) Lees snel verder voor mijn mening erover.

i may be bad, but i’m perfectly good at itAudrey Hepburn
Ik vind dat je jezelf eerst op de proef moet stellen. Wenkbrauwen epileren (vind ik) doet erg pijn. Later wen je er aan, zeggen ze. Ik heb zelf 1 keer een beetje de haartjes weggehaald die mij erg stoorden. Wel met toezicht van mijn moeder. Niet dat ik alleen maar streepjes overhield.

Urszula Stolarska | via Facebook

Wenkbrauwen epileren is iets wat je zelf wilt. Ik vind het zelf opzich overbodig. Het hoeft niet. Het is net zoiets als maScara dragen. Sommigen mensen vinden het mooier als het helemaal net is. Anderen vinden het juist onnatuurlijk en/of hebben het er niet voor over.'

cara delevingne | Tumblr

Mijn conclusie
Ik vind geëpileerde wenkbrauwen mooi. Ik zelf vind het de pijn waard. Kijk je moet er niet van krijsen, maar de huid boven je oog is gewoon gevoelig. Het hoeft niet, mag wel. Ik vind het alleen wel mooi als je een doorlopende wenkbrauw heb. (De haartjes doorlopen)

Wat vind jij ervan?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het alleen mooi als je een beetje de haartjes weghaalt die er voor staan, zodat het er erg onnetjes uit ziet. Voor de rest kun je ook je wenkbrauwen inkleuren en kun je het zelf zo dik maken als je wilt zodat je de haartjes niet ziet. Dus ik vind dat het wel mag, als je het zelf natuurlijk ook mooi vind.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die uitschieters lelijk, ik vind dat ik opzich mooie wenkbrauwen heb, behalve een paar haartjes die uitsteken,

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D