Feautystyle is jarig?! ♥

dinsdag 7 oktober 2014


Vandaag bestaat Feautystyle 2 jaar! 730 dagen, 17520 uur, 1051200 seconden! Met dank aan mijn rekenmachine, dat is ontzettend lang. Ik ben van plan nog lang door te gaan, want ik vind het ontzettend leuk het bloggen. Ik houd van jullie leuke en lieve reacties en we hebben ook een hoop bereikt!In totaal
1519 reacties
574 berichten
56018 pageviews

Wauw, het verbaast me nog steeds. Ik ben ontzettend blij dit te zien, ondanks pageviews me niks uit maken, vind ik dit wel ontzettend geweldig.

Ik wist eerst niet precies wat ik vandaag zou doen met het artikel, zal ik nog een extra artikel maken, of maak ik dit het hoofd artikel. Ik ben voor het tweede gegaan en laat jullie nu kennis maken met oude artikels. Het zijn korte artikels, met spelfouten en slechte foto's, maar ik zelf vind het leuk om te zien.

Het aller eerste artikel


Als je op de foto klikt ga je erheen. Ik had een leuk plaatje van internet voor dat artikel opgezocht, maar na 2 jaar is het een uitroep teken geworden, misschien heeft het te maken met copyright. Maar dit was het eerste artikel. De datum is 7 november, want toen begon ik met bloggen, maar een maand van te voren had ik al het blog zelf aangemaakt.

Het tweede artikel


Een artikel over de bovenstaande armbanden. Een kort artikel, maar ik vind het opzich wel een leuk artikel. Het is duidelijk, bevat 2 foto's en is echt totaal anders van hoe ik nu blog. Ik vind het grappig dat verschil te zien.

Cupcake art


Ik vind het echt een ontzettend random onderwerp. Ik vind het opzich wel leuk, maar zo ontzettend random. Het onderwerp is best wel klein, dus het werd een 4 plaatjes artikel.

De gezelligste maand van het jaar!
Tumblr_meb01uavxu1rdbqhmo1_500_large

Hier schreef ik een artikel met een meisje genaamd Julia. Ik ken haar niet in real life dus ik denk via Gosupermodel of virtual popstar, wat ik beiden echt veel heb gespeeld, maar daarna niks meer mee heb gedaan. Ik vind het wel grappig.

Dit waren 4 van mijn eerste artikels. Misschien merk je het wel, waar is de beauty of fashion? Het eerste half jaar schreef ik over deze onderwerpen, lifestyle en ontzettend random. Eigenlijk wel leuk om ook wat vaker nu te doen. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden! Ik ben van plan om vaker throwbacks te doen, ik vind het leuk. Ook vind ik het ontzettend leuk dat Feautystyle 2 jaar bestaat.

Hoe lang volg jij Feautystyle en hoe zou je het vinden om vaker throwbacks te zien?

Liefs Maaike

6 opmerkingen:

 1. Yay, dan vieren we samen feest! Mijn site bestaat vandaag anderhalf jaar, haha. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Isabella -> Laptop kapot >:(7 oktober 2014 om 17:47

  Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, ook al ben ik een dag te laat, sorry! Ik hoop dat er nog veel jaren bij mogen! Je merkt echt hoe je bent gegroeid als je je oude artikels bekijkt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   Maakt niets uit, gekkie!
   Ja, dat viel me zelf ook erg op, dankje,
   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D