Pores be pure ♥ Mud mask ♥ Strawberry

donderdag 9 oktober 2014


Vandaag laat ik jullie kennis maken met een masker. Ik heb deze gekocht op de Tina dag en was er echt óntzettend benieuwd naar. Het masker is bedoelt voor je poriën en aangezien ik zelf wel wat poriën heb zitten op mijn neus, leek het me een geschikte aankoop. Lees dus snel verder of het wel écht een goede aankoop was.Het uiterlijk vind ik echt prima. Het is duidelijk, ziet er niet ontzettend goedkoop uit en is wel leuk, om bijvoorbeeld aan je vriendinnen te showen. Het is een moddermasker, wat ik zelf nog nooit heb gebruikt. Ik werd steeds nieuwsgieriger in de winkel.


Het heeft aardbeien, bessen en rosemarijn in zich. Dat zal lekker ruiken, dacht ik toen ik dit las. Gelukkig deed het het ook, het rook erg fris en fruitig. Hierboven lees je nog wat extra informatie over het product. Ook heeft het 100 ml in zich, best wel fijn, kan je het ook makkelijk gebruiken op vakantie.


Gebruiksaanwijziging & ingrediënten. Het masker heeft wel alcohol in zich, dus houd daar rekening mee, het kan je huid uitdrogen. Het product is 12 maanden houdbaar.


De dop is erg handig en je kan goed de hoeveelheid bepalen. Er zat een klein aluminium stukje voor de opening voor de hygiëne. 


De substantie is best wel stevig, maar fijn uit te smeren, het is ook erg luchtig, wat fijn aanvoelt op de huid.


Dit is mijn gezicht zonder make-up of crème. Een before shot dus.


Op deze foto heb ik het masker opgedaan.


En dit is nadat ik het masker heb afgewassen. Het is een beetje rood, ik voelde ook wel dat dit een heftiger masker is dan normaal. Mijn huid voelde gereinigd en fris, dat kwam ook door de lekkere geur, die er vanaf kwam.


Conclusie
Ik ben tevreden. Mijn huid is achteraf wel is waar wat rood, maar het voelt erg fijn. Het masker is snel opgedroogd, ruikt lekker, is goedkoop en het uiterlijk is best wel leuk. Mijn huid voelde minder vettig rond mijn neus na het masker. Ik denk dat het wel geholpen heeft, want wanneer ik aan mijn neus voelde, voelde ik dat het gewoon beter voelde. Het klinkt raar, maar je merkt het vanzelf. Ik had het masker ook wat dikker gesmeerd rond mijn neus. Ik raad je het masker zeker weten aan!

Ik heb dit masker voor 3,- op de Tina dag gekocht bij een Lipsmacker tent.

Wat vind jij van dit poriënmasker en heb je zelf al een keer ervaring gehad met moddermaskers?

Liefs Maaike

1 opmerking:

  1. Bij de kruidvat zijn ze echt voor 8,00 ofzo, super jammer! Maar er bestaan vast wel vervangende producten zoals dit

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D