What to do? ♥ Sleepover

zaterdag 25 oktober 2014

Je bent jarig, je zit op de middelbare en kinderfeestjes zijn niet meer voor jouw leeftijd. Dus geef je een slaapfeestje. Maar wat moet je nou gaan doen? Bij ons vierden we altijd onze kinderfeestjes met workshops, maar dat wil je niet meer. Dus moet je zelf dingen gaan bedenken die je thuis kunt doen. In dit artikel geef ik je wat tips voor leuke activiteiten. Veel plezier!
Film kijken
Echt zoiets wat je bij bijna ieder slaapfeestje doet. Een film kijken, ga naar de bibliotheek of videotheek en huur een film. Daar ben je s'avonds wel zoet mee.

Een spel spelen
Het klinkt misschien kinderachtig, maar een spel spelen kan ook heel erg leuk zijn. Bijvoorbeeld Giebelen, een spel waarmee je een leugendetector moet vasthouden en je antwoord moet geven op de vraag. 

Iets bakken
Ook dit vind ik altijd superleuk om te doen. Ben je met z'n tweeën, ga dan iets lekkers bakken (meer mag natuurlijk ook)! En maak dan iets wat niet uit een pak komt, of verzin zelf iets! En niet te vergeten, koop versiersels en glazuur en dat soort dingen om je creaties mee te versieren, want dat is ook altijd erg leuk en gezellig. Maar wat natuurlijk het allerlekkerste is; het opeten!


Girltime 
Girltime, doe eens een maskertje op met zijn allen en lak elkaars nagels. Supergezellig en je krijgt er een een zacht huidje en mooie nagels van.

Doe challenges
Doe bijvoorbeeld de blindfolded makeup challenge (elkaar met een blinddoek om opmaken) of de no mirror makeup challenge (zonder spiegel jezelf opmaken). Er zijn heel veel verschillende challenges, dus zoek er eens een paar op op internet.

In een tent slapen
Doe eens gek en ga in plaats van de woonkamer of je slaapkamer in een tent slapen. Echt heel erg gezellig en knus, en ook minder gezeur van de ouders dat je stil moet zijn.

Heb jij al een keer 1 van deze dingen in je sleepover gedaan? Laat het weten in de comments!
Liefs, Meghan

1 opmerking:

  1. Vele dingen die je hierin zet herken ik maar al te goed. Heb er net eentje achter de rug.

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D