Mijn favoriete series! ♥

donderdag 2 oktober 2014


Vandaag laat ik jullie kennismaken met mijn favoriete series. Ik heb er vandaag 3 op een rijtje gezet, die ik ontzettend leuk vind. Ik zal de verhaallijn er bijvertellen, veel plezier met lezen!

The life we lead
Deze serie is elke werkdag om 03:00, 10:00 en 14:00 te zien op FOX. Ik kan op de tv altijd de series opnemen, dus de tijden zijn voor mij geen probleem. Het verhaal gaat over Manuela, Rodrigo en Ana. Ana krijgt op een gegeven moment een relatie met Rodrigo, maar is ondertussen ook ontzettend druk bezig met haar tenniscarrière. Op een gegeven moment krijgt ze een kind van Rodrigo, maar mag het niet aan hem vertellen van haar coach en moeder, het loopt volgens hun haar carrière in de weg. Ze loopt daarna samen weg met haar zus naar haar oma, samen met het kind, maar krijgt een verschrikkelijk verkeersongeluk. Ana raakt buitenwesten, maar Manuela niet. Ze moet kiezen tussen haar zus en de dochter van haar zus. Ze kiest voor de dochter genaamd Juliá. Ana raakt in coma.

Meer vertel ik niet, anders heb ik alles al verklapt, dat is ook niet leuk! Ik heb een trailer opgezocht, die je kan kijken voor meer informatie. De taal is in het Braziliaans (echt een rottaal), maar gelukkig hebben ze Nederlandse ondertiteling.

Klik hier om naar de trailer te gaan.Hawaii Five-O
De serie is elke zondag te zien om 20:30, daarna komen er meestal nog meer afleveringen. De serie is een misdaadserie, gelukkig zie je meestal niet al te veel lijken en zit er ook humor in. Het gaat over Five-O een eenheid die misdaadzaken oplost. Steve de leider van de groep, gaat samen met Danny, Kono en Chin, de zaken oplossen. Het wisselt af van een gruwelijk moord met een raar tintje tot bijzondere achtervolgingen en klopjachten. Een erg leuke serie al vind ik!Hierboven vind je de trailer van het eerste seizoen, vol met actie!


Pretty little liars
Een serie waar ik sinds kort pas kennis mee heb gemaakt, maar waar ik nu al fan van ben is Pretty little liars. De serie gaat over 5 meiden Allison, Spencer, Hanna, Aria en Emily. Op een slaapfeestje verdwijnt Allison. Na een jaar komen de meiden weer bijeen en krijgen ze vreemd genoeg allemaal berichten met verhalen die alleen Allison weet, ook is de afzender A. Maar Allison is toch dood? In het oude huis van Allison word haar lijk gevonden, hoe kan dit? En wie is toch diegene die al de sms'jes stuurt?


Voor meer informatie, kijk de trailer!

Dit is mijn top 3 favoriete series, wat zijn jouw favoriete series?


Liefs Maaike

3 opmerkingen:

 1. Haha! Leuk! Ben aangereden ( alweer, zie 2 maanden terug) en dit keer had ik mn telefoon mee, en kwam ik van school. Mijn nieuwe fiets (Van 2 maanden oud Aarghhh) is kapot, en mijn telefoon van 3 maanden oud is ook kapot :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje!
   Awh, wat rot, eerst je rib en nu je telefoon en fiets,
   Misschien heb je nog garantie?!
   Ik vind het ontzettend rot voor je,
   Ik hoop dat je de komende tijd weer wat geluk hebt,
   Liefs Maaike

   Verwijderen
  2. Dankje. Volgesmij begint het geluk al te komen (Ik hoefde niet mee te gymen, dat is echt heel fijn, want we moeten 2 km rennen aan het begin en met mijn asma lukt dat vaak niet)

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D