How to: Eyeliner aanbrengen

dinsdag 11 juni 2013

Eyeliner aanbrengen heb ik zelf vaak moeite mee. Ik zocht op internet tips en het hielp me echt. Eyeliner is er in verschillende soorten. Er zijn stiftjes, je kan het met een penseel doen, vloeibare eyeliner, etc. Het is ook belangrijk om een goede eyeliner te hebben. Het gaat dan ook makkelijker!

Eyeliner


1. Breng een beetje concealer of foundation aan op je ooglid met daaroverheen (huidskleurige) oogschaduw. Hiermee voorkom je dat de eyeliner afdrukken achterlaat en het vervaagt hierdoor minder snel.
2. Kies wat voor soort eyeliner je wil gebruiken. Met een vloeibare eyeliner met een zachte punt kun je de meest subtiele lijntjes zetten. Let wel op dat er geen klontjes aan het penceeltje zitten! Als je nog een beginner bent kun je ook kiezen voor een eyeliner stift, bijvoorbeeld van de Hema, ik gebruik die zelf ook.
3. Zorg dat je elleboog kan rusten op bijvoorbeeld een tafel. Houd altijd een paar wattenstaafjes met oogmake-up remover bij de hand. Als je nog oefent neem de tijd!
Eyeliner
4. Trek zachtjes je ooglid strak en begin een lijntje te trekken vanaf het midden van je ooglid (het hoogste punt van je wimperrand). Zorg dat je het zo dicht bij je wimpers mogelijk aanbrengt.
5. Wacht een paar seconden zodat het droogt en ga er daarna pas weer overheen als je lijntje nog niet recht is of als je nog een dikker lijntje wilt.
6. Als je een foutje maakt kun je het beste je oog schoonmaken en opnieuw beginnen. Het is jammer, maar word er echt wel beter op!
Eyeliner
7. Doe pas na het aanbrengen van je eyeliner je mascara op. 
Ben jij handig met eyeliner?
Liefs Maaike

2 opmerkingen:

 1. Haal je dit van internet ? ik bedoel kopieer je dit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de tips van internet en in mijn eigen woorden vertaald.

   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D