Hema eyeshadow base

zondag 2 juni 2013Vandaag een revieuw over de Hema eyeshadow base. Ik wou erg graag een oogschaduwbasis aangezien ik tot voorheen foundation gebruikte als basis. Ik keek mijn oma lief aan en hielp haar met een nieuwe oogschaduw kleur uit te kiezen. En zo gezegd zo gedaan!Het uiterlijk vind ik duur ogen, door de zwarte glimmende dop. Ik vind dit wel een fijn gevoel. Ook doordat de verpakking net glas lijkt. Ik vind het best raar dat ogschaduw basis volgens 'hun' maar zes maanden mee kan. Ik gebruik het meestal langer, al ben ik met oogproducten toch kritischer. 


Het is een zacht sponsje wat je aanbrengt op je oog, dat vind ik ook erg fijn.


Als je de oogschaduw basis uitsmeert krijg je een witte glans, wat ik erg mooi vind.Ik had een snelle ooglook gemaakt, vandaar de erg slordige eyeliner, excuses hiervoor. De oogschaduw bleef goed op zijn plek. Alleen met het eyeliner aanbrengen gaat de oogschaduw een klein beetje weg. Dit vind ik jammer, maar begrijp ik wel voor de prijs van de basis. 

Conclusie
Het is een budget merk, maar dat merk je ook aan de kwaliteit. Ikzelf stoor me er niet erg aan en ben er daarom erg blij mee! Ik raad je deze aan als je op zoek bent naar een budget oogschaduw basis.

Deze oogschaduw basis is te koop bij Hema voor 3,50

Zou jij deze kopen?

Liefs Maaike

4 opmerkingen:

 1. Heeft het echt meer effect dan zonder basis? Of moet je dan een duurder merk kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het zelf we fijn om een basis te hebben en het blijft langer zitten, Hoe jehet heb aangebracht. Een duurder merk geeft meer kwaliteit, maar ik vind zelf deze ook fijn.

   Verwijderen
 2. Heb hem ook al gehad. Vind hem goed maar die van Catrice is nog beter!

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D