Zon producten

woensdag 5 juni 2013

De zomervakantie komt eraan. Lekker bakken in de zon in binnen en buitenland! Maar pas op dat je niet verbrand. Het verbranden kan aardig pijn doen en ziet er ook nog lelijk uit. Vandaag de dag gaat het artikel over wat je kan doen, om jezelf te beschermen tegen de zon.

Large


Ik heb even de laatjes van de badkamer door gezocht en vond wat producten. Ik was er erg nieuwsgierig naar, sommigen herkende ik ook. 


Van links naar rechts: 
-Hegron, sun care (Voor na het zonnen)
-Nivea sun creme (Voor na het zonnen)
-Eau thermale Avéne (Voor na het zonnen)
-Kruidvat sun protection (Voor het zonnen)


Dit is van een merk, wat ik zelf niet ken. Al is het product wel goed. Het heeft wel een wat sterkere geur, maar niet echt dat je ervan flauw valt. Het is bedoeld voor na het zonnen. Ik vind deze vooral fijn, als ik verbrand ben.


Dit is een Nivea uit Duitsland. Ik kwam hem tegen en wou het er ook bij doen. Hiermee kan je je na het zonnen insmeren. Ik zelf gebruik hem niet echt, omdat ik niet tegen de sterke geur kan.


Dit is een lotion voor na het zonnen. Het heeft geen erge zonnegeur. Dit vind ik vaak erg irritant, daarom is dit mijn favoriete lotion. Het smeert ook fijn uit. Dit is een aanrader!


Zonnebrand!! Ookal ben je anti-product, een zonnebrand moet je altijd hebben! Deze van de Kruidvat gebruik ik zelf. Het handige eraan is, dat het transparant is. Dus je hoeft hem niet helemaal goed uit te smeren.

Ik gebruik zelf meestal de onderste twee producten. De rest is ook fijn, maar vind ik zelf een vreemde geur hebben.

Welke zon producten gebruik jij?

Liefs Maaike

1 opmerking:

  1. Op vakantie gebruik ik meestal goedkope zonnecrèmes zoals die van het Kruidvat.

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D