La Roche-Posay ♥ Testers

zaterdag 18 januari 2014


Vandaag review ik voor jullie 2 testers van La roche-posay. Ik heb de mini-versie van de grote versie, dat is een kort beschreven tester. Dit zijn 2 crèmes bedoeld voor ieder random persoon. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!


Ik heb 2 versies: Hydreane en Cicaplast, echt geen flauw idee wat het betekent! De eerste iets met hydrateren, maar de tweede weet ik echt niet. Gelukkig hebben we daarvoor de kleine lettertjes!


We beginnen met de hydraterende versie.


Dit is een hydraterende crème wat ik ookal dacht (punt voor mij, jeah). Voor de droge gevoelige huid. Bevat geen parabenen, dat is een pluspunt!


De ingrediënten. Wel wat alcohol, maar dat staat gelukkig niet bovenaan de lijst.


Als je het doosje open maakt komt dit kleine tubetje tevoorschijn. Het is ongeveer even lang als mijn pink. Mijn pink is precies 6 cm (net even opgemeten). De dop is sowieso 1,5 cm, dus een mini tubetje!


Zo ziet de substantie eruit. Niet een erg luchtige crème maar ook niet een ontzettend dikke crème. Prima substantie.

Conclusie
Na ongeveer 2 minuutjes is de crème volledig ingetrokken en zijn mijn handen ontzettend zacht. Ik raad je deze crème aan voor zachte handen of waar je het op smeert. 

Voor 40 ml betaal je 14,95.


Dan gaan we door naar de cicaplast crème van La roche-posay


De ingrediënten, dit keer geen alcohol.


Aha! Dit is een balsem voor huidirritaties en warmaanvoelende huid. Ik weet niet precies wat ze bedoelen met warmaanvoelende huid.


Ook dit tubetje is weer zo petit (Bam, Frans!)


Beiden tubetjes hebben deze opening. Niet erg hygiënisch!


Deze crème heeft een wat romigere substantie.

Conclusie
Ga je een crème kopen? Koop dan de vorige. Ik ben niet heel enthousiast over deze crème. Het trekt sloom in en plakt. Ik weet dat deze voor huidirritaties is. Ik heb hem op kloofjes van mijn vingers. Het werkte niet ontzettend goed, had ik het gevoel.

Voor 100 ml betaal je 16,66.


Weet jij wat warmaanvoelende huid precies in houd? Een warme huid, maar dat is toch geen irritatie? Misschien iets brandends?

Liefs Maaike

6 opmerkingen:

 1. Hoe doe ge da randje rond uw fotos? Kga ook miss een blog beginne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij instellingen > Sjabloon aanpassen > geavanceerd > Afbeeldingen > Randkleur En dan kan je een kleur kiezen. Ik hoop dat je het begrijpt, als er nog vragen zijn, kun je me een mailtje sturen (Maaikedemol@hotmail.nl)

   Liefs Maaike

   Verwijderen
  2. Doe je dat zo ? Ik deed mijn randkleur steeds met picmonkey, maar dat was steeds een hoop geklungel, haha. Daarom was ik er van af gestapt. Blijkbaar doe jij ook zo'n randje. Vind je het erg als ik dat ook zou doen op mijn blog ? Ik wil niet gaan na-apen, dus vraag ik toch even je toestemming.

   Liefs Britt

   Verwijderen
 2. Leuk artikel ! Ik had al een artikel klaar staan over die crèmes, maar ik heb geloof ik nog een andere. En heb je die crèmes dan gewoon gekregen in de apotheker ? (Ik heb die crème op voorschrift gekregen.)
  Liefs Britt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de crèmes opgestuurd gekregen van Skinpharma. De randkleur mag je van mij trouwens ook doen, het is maar een soort standaardinstelling.

   Liefs Maaike

   Verwijderen
  2. Wauw, krijg je die opgestuurd ? Ik moest voor die crème eerst nog naar de dokter, haha. Oh, dat is lief van je, dankje.

   Liefs Britt

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D