Top 10 meest bekeken berichten van Feautystyle

dinsdag 7 januari 2014


Vandaag ga ik de 10 meest bekeken berichten van Featystyle laten zien. Het grootste deel is al aardig oud,  vandaar de kwaliteit, etc. Maar in ieder geval ik hoop dat jullie het leuk vinden!
Op nummer 10 staat een kort artikel over studs. In die tijd waren al mijn artikels ook kort. Dit artikel is op november 2013 geplaatst.

Op nummer 9 staat een artikel over beenwarmers. Nu ik het me bedenk kan ik de mijne ook weer gaan dragen, over mijn laarzen zeg maar. Dit artikel is op januari 2013 geplaatst.

Op nummer 8 staat een (naja niet echt) artikel over een winactie, waar van al een tijd de uitslag bekend is. Ik ga binnenkort tevens een nieuwe winactie houden. Dit artikel is nog niet zo oud, namelijk van augustus 2013.

Op nummer 7 staat een shoplog van de primark, met aardig slechte foto's. Het artikel kwam in februari 2013 online.

Op nummer 6 staat ook een shoplog van de Primark. De laatste tijd kom ik er echt amper, moet ik zeker weer eens gaan doen. Het artikel is in februari 2013 geplaatst.

Op nummer 5 staat een artikel over nail-art's. Het jammere is dat de helft van de foto's er niet meer staan. Het artikel is in juli 2013 geplaatst.

Op nummer 4 staat een artikel over snorren, die toen in waren. Nu zie ik het soms nog op een trui, maar voorderest niet, op lippen na, zeg maar. Dit artikel is in november 2012 geplaatst.

Op nummer 3 staat een artikel over dip dye haar, deze trend zie je nu ook steeds minder. Nog wel ombre, maar amper nog dip dye. Dit artikel is in november 2012 geplaatst.

Op nummer 2 staat een DIY over een vilten slaapmasker maken. Deze heb ik nog steeds, maar gebruik ik niet, omdat hij te los is en daardoor in mijn slaap om mijn nek kan gaan, vandaar dus. Dit artikel is geplaatst in januari 2013

Op nummer 1 staat een DIY over glazen potjes versieren, deze is nog best wel recent. Namelijk in juni 2013. Dit artikel staat op 1 met 549 pageviews.

Ken jij één van deze artikels?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D