Lush valentijnscollectie

donderdag 16 januari 2014


Lush heeft een nieuwe valentijnscollectie te koop. Verwacht suikerzoete traktaties, want Lush heeft dit jaar uitgepakt! Ik vind de collectie er in ieder geval ontzettend leuk uit zien!

Neon love soap
In dit mooie hartje vind je passievruchten, verse vijgen en soja yougurt. Bij het gebruik van deze zeep bijvoorbeeld onder de douche of voor je handen krijg je een ontzettend zacht babyvelletje. Bij het opensnijden van het hart (Argg, dat klinkt ranzig) komen er witte hartjes te voorschijn, super cute!

6,95 voor 100 gram

Prince charming showergel
Ben jij opzoek naar een prins? Zoek niet langer en spring onder de douche met deze showergel. De showergel bevat marsmallowwortel, Fair trade vanille, granaatappel en amandelolie. De geur is gemaakt met biologische sandelhoutolie, geranium en grapefruit. Super zoet!

7,95 voor 100 gram
15,95 voor 250 gram
26,95 voor 500 gram
Beauty Flash: Lush Valentine's Day 2014 Collection
Close to you massage bar 
Deze schattige massage bar is gemaakt met cupuaçuboter, sheaboter en olijfolie. De massage bar haal je over je huid, dat voed de huid en laat het een olieachtig laagje achter op de huid. Het voelt lekker, maar ruikt ook lekker!

8,95 per stuk

Beauty Flash: Lush Valentine's Day 2014 Collection
Tender is the night massage bar
Tender is the night is gebasseerd op het liedje Tender van Blur. Ik ben het nummer op gaan zoeken en had wel een gevoel dat ze het nummer hadden aangepast op het uiterlijk van de massage bar. Een rustig uiterlijk. Lush mix't sensuele jasmijn en ylang ylang met cacaoboter en sheaboter. Smelt langzaam op je warme huid voor een heerlijke olie.

10,95 per stuk

Beauty Flash: Lush Valentine's Day 2014 Collection
The kiss tinted lippenbalm
Deze lippenbalsem zorgt voor zachte roze gekleurde lippen. Een heerlijke combinatie van Fair Trade sheaboter, cupuaçuboter en agavesiroop. Guaranapoeder zorgt voor extra volle lippen. Deze balsem bevat geen conserveermiddel en plasticvrije glittertjes. Fijner voor jou en het milieu!

9,65 per stuk

Love Locket ballistic
Het geheim achter het slot vind je als je de Ballistic op je badrand kapot slaat. Je badwater verandert in een zee van vanille, neroli en jasmijn, vol papieren hartjes.  Lekker!!

10,95 per stuk

Ik ben ontzettend benieuwd naar deze collectie. Hij lijkt me ontzettend fijn! Deze collectie is nu te koop op de Lush website.

Ga jij wat kopen van deze collectie?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

  1. Wauw, zoveel verschillende soorten zeepjes. Ik kan niet kiezen, haha. Maar toch zou ik dan gaan voor de Neo love soap en the kiss tinted lipbalm. Gewoon ik heb droge handen en ook af en toe droge lippen. Leuk artikel !
    liefs Britt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Neon love soap! Die ziet er echt leuk uit, jammer genoeg is er geen lush in de buurt!

    Liefs Elodie

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D