Wat is highliter?

vrijdag 17 januari 2014


Ik ga jullie vandaag uitleggen wat highliter is. Sommigen weten het misschien wel, anderen niet. Ik hoop dat ik het vandaag duidelijk aan jullie uit kan leggen!

Wat is highliter?
Highliter is een licht product met een geweldige glans. Goud, wit, zilver, lila, je kan het zo gek niet bedenken. Highliter is meestal in poedervorm zoals blush en bronzer.

De middelste kleur is de highliter.
Je hebt 3 soorten highliters. Ik heb er daar 2 van. Hierboven zie je een highliter in vaste vorm.


Dit zijn shimmer pearls, balletjes met een mooie glans. Als derde soort highliter heb je een vloeibare, dit zit vaak verpakt in een tube'tje. De vloeibare highliter breng je als enige aan met je vingers, deppend.


Links de vaste highliter van Sleek en rechts de shimmer pearls highliter. De shimmer pearls highliter heeft minder pigment doordat het lastiger op je kwast komt door de balletjes.

Hoe breng je highliter aan?

Op bovenstaande foto zie je waar je de highliter aan kunt brengen. 

Ik ga je nu uitleggen hoe je de highliter aanbrengt. Zoals ik al zei breng je vloeibare highliter aan met je vinger, met een deppende beweging boven je blush. De andere soorten breng je aan met een poederkwast boven je blush. Breng het vegend aan op je jukbeenderen. Met een dunner kwastje kun je in de ooghoek en onder je wenkbrauw een dun lijntje highliter zetten. Je kan hiervoor ook een lichte oogschaduw kleur gebruiken.

Ik hoop dat ik jullie een beetje uit heb kunnen leggen wat highliter is. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust in de comments.

Wist jij al wat highliter was?

Liefs Maaike

3 opmerkingen:

  1. Wow, dit iserg handig voor me, ik wist wel wat het was. Maar niet waar je het aan moet brengen. Dankje voor de uitleg !

    Liefs Britt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf ook 1 highlighter, als ik zin heb breng ik het aan in mijn ooghoeken.

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D