Opgemaakt januari

woensdag 29 januari 2014


Vandaag heb ik voor jullie een opgemaakt artikel van de maand januari. Deze maand maakte ik voor mijn doen extreem veel op en dat ga ik vandaag laten zien. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!


Essence multi action mascara
Als eerste item heb ik een mascara opgemaakt.  De Essence multi action mascara is erg fijn. Hij werkt goed, krult en verlengd mijn wimpers, het maakt zwart en heeft een fijn borsteltje. Één nadeel is dat de mascara niet waterproof is, er is ook een waterproof versie, (Klik hier voor het review) maar hier ben ik niet erg tevreden over.


Nivea Hydro care shampoo
Deze tester heb ik een tijdje geleden ergens bij gekregen bij de Kruidvat, laatst zat ik naar mijn testers te kijken en heb ik deze gepakt. De shampoo werkt goed. Mijn haar zit na het gebruik van de shampoo perfect, het voelt gevoed maar niet vet. Ik heb deze shampoo best wel snel opgemaakt 3 douchebeurten, al was ik wel 2 keer als ik douche.


Eau thermale Avène masker
Dit masker heb ik al een keer gereviewd, toen zat er nog een klein beetje in, dat heb ik deze maand opgemaakt. Klik hier voor het review. Het werkte goed, al vond ik het masker niet erg speciaal.


Rene furterer Paris Lissea conditioner
Deze conditioner werkt erg goed, het voed mijn haar maar maakt het niet vettig. Klik hier voor het review.


Etos shower scrub
Deze scrub bevat kleine scrubdeeltjes, een scrub voor elke dag. Na dat ik mijn huid heb gescrubt voelt mijn huid zacht. Ik ben ontzettend te spreken over deze scrub.


Dove douchegel
Deze showergel heb ik op de tinadag gekregen, toen heb ik zelf het etiket gemaakt, vandaar 'better milieau'. Ik vond deze zelf niet erg fijn, de geur was te duidelijk aanwezig en ik irriteerde me aan het etiket. Naja, geen aanrader dus!

Wil je vaker een opgemaakt artikel lezen/zien?

Liefs Maaike

5 opmerkingen:

 1. Wauw leuk artikel, je gebruikt best wel veel spullen op op een maand, vind ik. Ik doe meestal echt 2 maanden of langer met een product, haha, ik ben zuinig. En ja, ik wil vaker zo'n artikel zien !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Alleen januari is zonder een hoofdletter, haha. (Ja sorry dat valt me op) Maar alsnog superleuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Maar volgends mij schrijf je mileu....

  Liefs linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeps, ik zal het even aanpassen @Meghan.

  Je schrijft milieu, ik vind het een raar woord, ehe @Linda T.

  Liefs Maaike

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D