Essence Superheroes ♥ Thermo effect

woensdag 15 januari 2014


Vandaag review ik voor jullie een lakje waar ik super enthousiast over ben. Namelijk dit thermo lakje van Essence. Dit lakje is van de nieuwe collectie genaamd Superheroes. Klik hier om de gehele collectie te zien. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!


Zoals ik al zei is dit een thermo lakje. Dat houd in dat het mee verandert met de temperatuur van je nagels. Als je warme handen en nagels hebt, zijn je nagels roze. Als je koude handen en nagels hebt, worden je nagels paars.


Ik heb nummer 01 fantastic girl, ook staat hier nogmaals de uitleg. En dat je minimaal 2 lagen moet aanbrengen voor het thermo effect.


Het lakje dekt met 3 á 4 laagjes. Hier zijn mijn handen koud, even onder de kraan houden en binnen een ogenblik heb je paarse nagels.


En hier zijn mijn handen warm op mijn pink na. Ik weet niet waarom.


Conclusie
Zoals ik al zei ben ik ontzettend enthousiast over deze lak. Het doet zijn werk goed. Het dekt niet optimaal, maar ja, een paar dunne laagjes verder is het prima. 

Je koopt deze nagellak voor 1,99 bij Essence verkooppunten (zoals Kruidvat)

Ga jij deze lak kopen?

Liefs Maaike

10 opmerkingen:

 1. Wauw, leuk ! Hoe doe je dat vak rond je foto's ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik heb hem zelf ook!

  Liefs Elodie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elodie... doe ff normaal.
  Je hoeft niet bij elk bericht van haar wat bij te schrijven?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anoniem

   Als ik een reactie wil plaatsen houd niemand mij tegen, misschien vind jij het niet leuk om bij elk artikel een reactie te plaatsen. Ik wel.

   Liefs Elodie

   Verwijderen
  2. Hoi Anoniem.

   Heb jij ook een blog ? Zo nee, dan weet je niet hoe motiverend het is als je een reactie krijgt op wat je allemaal doet. Als Elodie graag een reactie wilt plaatsen elke keer, toont ze ook dat ze feautystyle elke keer leest. Volgens mij vind Maaike (?) dit ook leuk dat ze een reactie krijgt. Waarom zou ze het dan niet mogen doen ?

   Liefs Britt

   Verwijderen
  3. Hier ben ik het helemaal mee eens!

   Verwijderen
  4. Sorry hoor. Maar doe zelf eens normaal. Als jij een blog had en reacties krijgt die k*t zijn, dat vind jij toch ook niet leuk. En iedereen vind het leuk om een reactie te krijgen op hun blog hoor.

   Verwijderen
  5. @xxiemandxx Ik vind dat niet irritant, ik vind het juist fijn dat ik waardering zou krijgen voor mijn werk. En zo k*t zijn die reactie's niet ? Ik ga hier verder niet op in, omdat meningen verschillen.

   Verwijderen
  6. Hi girlzz,

   Iedereen mag zoveel reacties plaatsen als zij/hij wilt. Deze discussie is een beetje zinloos, sorry dat ik het zeg. Ik vind reacties leuk! En als je het irritant vinden kan, kun je scrollen tot 'you might also like', dan zie je de reacties niet.

   Liefs Maaike

   Verwijderen
 4. Leuk artikel ! Jammer dat hij niet erg dekkend is, maar zo zie dat witte randje van je nagel door die nagellak en dat geeft een leuk effect, niet ?
  Liefs Britt

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D