Wat staat er op mijn nachtkastje?

woensdag 22 januari 2014


Vandaag laat ik jullie zien wat ik op mijn nachtkastje heb staan. Ik zag dit bij Teske en het leek me ook leuk om te doen. Mijn nachtkastje staat namelijk aardig vol, maar ik heb wel alles naast me wat ik nodig heb. Lees snel verder!


Als eerst staat er een bloem, deze kon vroeger dansen, nu helaas niet meer. Het staat er voor de sier. Op de 'pot' van de bloem ligt mijn zelf gemaakte slaapmasker.


Ik heb altijd een handcrème en lippenbalsem naast mijn bed staan. Hierboven zie je een handcrème en lippenbalsem van de NutriExtra lijn van Vichy. Ook heb ik nog een kleine lippenbalsem staan. Een kiwi lippenbalsem, deze heb ik gekregen voor mijn verjaardag van een lief vriendinnetje.


Ook staat mijn wekker op mijn nachtkastje.


En leesvoer! Een boekje waar ik ideeën in schrijf voor mijn blog, ik krijg altijd de beste ideeën als ik in mijn bed lig. Een haarelastiekje, ik slaap altijd met een vlecht in, om de ergste klitten te voorkomen. En onmisbaar, mijn oordopjes!


Een paar zakdoekjes, een pen, en 2 pennen voor op een touchscreen, ik gebruik ze alleen nooit. Een dagboek waar ik in begonnen ben, maar nu geen zin meer in heb. En een doosje waar het zwarte lampje in zat.


Hier heb ik mijn nachtkastje van dichtbij gefotografeerd. Het is zilver, met een textuur er in. Ik weet helaas niet meer, waar ik hem heb gekocht.


En dat was mijn nachtkastje!

Wat staat er allemaal op jullie nachtkastje?

Liefs Maaike

7 opmerkingen:

 1. Wauw jouw nachtkastje staat goed vol, haha. Bij mij liggen er enkel wat glow in the dark sterren op, een wekkerradio, nachtlamp en een notitieboekje. Leuk artikel, wel eens leuk om te zien hoe de jouwe eruit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij staat, een lampje, mijn tablet, mijn telefoon, en een cosmogirl.

  Liefs Elodie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb geen nachtkastje, haha. Ik leg alles op de grond, maar dat is nu meestal alleen mijn bril en mobiel. Verder heb ik (op het moment) geen boek om te lezen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha herkenbaar, heb ik ook altijd als ik bed lig. Heb ik opeens een boel ideeën.
  Zelf heb ik geen nachtkastje, maar een plankje boven m'n bed. Er staan een paar boeken en mijn wekker op.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, leuk om jullie nachtkastjes te lezen/ voor me te zien.

  Liefs Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn nachtkastje heeft ook een wekker. moet om 6 uur opstaan >.<
  Ik woon in' een dorp', ik moet eerst 30 minuten fietsen, daarna de pond nemen, en daarna weer 30 minuten fietsen. dan kom ik uit in een ander 'dorp'
  Ik zit op gymnasium.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, dat is een mega lange rit, ik ben binnen 20 minuutjes op school. Gymnasium word ook niet op mega veel scholen gegeven.

   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D