Catrice Crème Fresh

maandag 20 januari 2014

 photo Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection_zps9a2ec1d1.jpg
Excuses dat het artikel laat online kwam, ik kom er net pas achter.
Vandaag laat ik jullie kennismaken met een nieuwe collectie van Catrice genaamd Crème Fresh. Je ziet aan de kleuren dat de lente er weer aan komt. Deze collectie is dan ook vanaf februari tot en met maart in de schappen. Ik ben ontzettend benieuwd, jullie ook? 
Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection-1


Catrice gradation blush - 3,99
Deze blush loopt van knalroze over tot een lief blosje, je kan deze blush zo fel maken als je zelf wilt. Ik vind het uiterlijk er erg leuk uit zien. Al hoop ik niet dat de kleur een overlay is, dat je na een paar keer gebruiken 1 kleur blush hebt.

Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection-4
Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection-2

Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection-3Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection-5

Catrice creamy powder eyeshadow - 2,99
Deze leuke mono oogschaduw's zien er leuk uit. Het printje van de deksel loopt door in de oogschaduw. Al moet het me wel aan Essence denken. De kleuren zijn erg licht (Op de bruin na), dus ik ben benieuwd of het meer highliter zijn of echte oogschaduw's.

Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection-6
Catrice hair & lash brow colour - 2,99
Gekleurde haren, gekleurde wimpers en gekleurde wenkbrauwen. Ik moet zeggen dat ik het idee van de eerste erg leuk vind, maar groene wenkbrauwen? Ook denk ik dat je met de lichte kleurtjes er niet meer zoveel van ziet op je haar. Ik ben blond, al vrij licht, maar meiden met zwart haar kunnen amper gebruik hiervan maken, denk ik.

Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection-8

Catrice Ultimate nail lacquer - 2,79
Met deze zachte kleurtjes kleur jij je nagels, ookal is het nog winter, wat fris staat vast ook leuk! Al ben ik bang dat je erg veel laagjes moet aanbrengen, wil je dat je de nagel er niet doorheen ziet.Catrice fresh lipbalm - 3,99
Op het eerste gezicht lijken dit net lipsticks, maar nee het zijn lippenbalsem. Deze verfrissende lippenbalsem zorgen dat je geen schrale of droge lippen hebt. Gelukkig dat het geen lipsticks zijn in deze kleuren!

Over het algemeen zie ik niks tussen de collectie waarvoor ik naar de winkel wil rennen. Eigenlijk heeft deze collectie niets vernieuwends. Het is zo gewoontjes. De lippenbalsems zijn het enige wat er een beetje uitspringen, maar als nog maakt het dat niet voor mij. Ik weet het niet.

Wat vind jij van deze collectie?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

  1. De blush vind ik leuk! Eens kijken of ik die kan kopen!

    Liefs Elodie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, fleurige collectie ! Die lippenblasem ga ik eens uitproberen als hij in de winkel ligt.
    Liefs Britt

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D