Demake-up ♥ Micellaire Tonic

vrijdag 24 januari 2014


Vandaag review ik voor jullie deze micellaire tonic van Demake-up. Dit is een tonic die ik heb gekocht bij de Action, lekker budgetproof! Maar of de kwaliteit goed is? Dat lees je in dit review. Ik wens je veel leesplezier!


Het is een frisse tonic met water van witte katoenbloesem. Klinkt goed!
 

Een verfrissende lotion met een reinigend bestanddeel, voor een schone en frisse huid. Klinkt erg goed, ik ben ontzettend benieuwd!


Deze tonic is bedoelt voor alle huidtypen en bevat geen parabeen.


Op de dop zit een ingedeukt rondje. Je moet hard drukken voordat de tonic opengaat. Dat is dan wel een minpuntje, maar het gaat om de inhoud.


 De opening is vierkant. Als ik de tonic op een watje giet, gaat het druppeltje voor druppeltje. Als ik het wat versnellen wil, krijg ik in één keer een ontzettend grootte hoeveelheid.


Een watje met alleen de tonic


Ik had wat BB-cream op mijn neus gedaan en het daarna weggehaald met dit watje.


Conclusie?
Nadat ik mijn make-up eraf heb gehaald blijft er een vettig laagje achter op mijn huid. Ik zelf vind dat niet erg prettig aangezien ik de vorige keer er een soort puistjesattack van kreeg. Al moet ik zeggen, ik heb er nu geen last mee. De tonic reinigt goed, al moet je wel boenen voor alle foundation of bb/cc-cream weg is. Niet hard, maar wel een klein beetje. Als ik het vergelijk met de prijs, kan ik wel zeggen dat het product zeker een aanrader is!

De tonic kost 2,69 en is te koop bij Action.

Gebruik jij tonic om je make-up weg te halen?

Liefs Maaike

7 opmerkingen:

  1. Leuk artikel, ik ben ook blij dat je zo eerlijk bent. Maar ikzelf ga niet producten kopen die slecht zijn gewoon omdat de prijs goedkoop is. Welke tonic was tot hiertoe jouw favoriet ? Ik gebruik geen tonic, nog niet.
    Liefs Britt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt,
      Als ik kijk naar de prijs is het niet mega goedkoop, bij kruidvat heb je goedkopere tonics. Mijn favoriet is een tonic van Hema, met een groene dop. Hij reinigt erg mild, maar deze tonic wat heftiger, als ik meerdere keren over mijn huid ga doet het soms wel een beetje prikken

      Verwijderen
    2. Hé, toevallig, ik wou die tonic kopen uit de hema, maar heb het toch niet gedaan. Ik wou eerst nog wat meer info vinden over de types tonic.

      Verwijderen
    3. Ik heb er een review over geschreven: http://feautystyle.blogspot.nl/2013/11/hema-natural-cleansing-tonic.html

      Ik ben er erg blij mee en raad je het tevens ook aan!

      Liefs Maaike

      Verwijderen
  2. Een tonic is er toch niet voor om je make-up er af te halen?

    Liefs Elodie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Weet ik niet xD
      Ik draag nooit make- up.
      Mag ook nooit op school.
      Directrice :
      Het is hier geen mode show?!
      AFHALEN!POTVERDRIE!

      En ik moet het dan met water afhalen.
      meestal mascara. soms bb-cream.

      Verwijderen
    2. Ik heb het even opgezocht. Het klopt, maar het is ook een beetje voor restjes make-up. Je hebt voor grotendeel gelijk, woeps.

      Make-up er af moeten halen van de directrice? Dat is raar, een anti-petten regel begrijp ik, maar geen make-up mogen dragen? Je bepaalt toch zelf wat je op je gezicht doet, kinderen met een bril worden toch ook niet verboden een bril te dragen? Of als je last hebt van acne, dan moet je toch verzorgende crèmes dragen. Ik vind het een rare regel, vraag haar er eens naar!

      Liefs Maaike

      Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D