Even lekker bijkletsen #2

zaterdag 7 juni 2014

Even lekker bijkletsen, heb ik ontzettend veel zin in, dus vandaar dit artikel. Normaal kwam vandaag het artikel van Zara online, maar omdat ze donderdag en vrijdag ziek was, misschien vandaag ook nog wel, kon ze geen artikel schrijven. Héél véél beterschap Zaar!


De foto is op ander formaat omdat ik de foto via mijn telefoon heb bewerkt.
Proefwerk week?
Ik heb over 2 weken de proefwerk week en voor sommigen vakken moet ik goed gaan leren, vandaar dat er die week weinig of geen artikel online komen. Ik weet niet of ik het red en artikels gaan schrijven met haast is ook niet bepaald leuk. Ik sta opzich goed, maar vakken als Engels en Biologie heb ik nog moeite mee. Met Engels woordjes stampen lukt me, maar al die grammatica regels snap ik niks van en biologie vind ik ontzettend ingewikkeld, vooral als het gaat over de voortplanting van planten en daar krijgen we ook het proefwerk van, gelukkig telt die niet al té zwaar mee. Dus als er de week van 16 juni geen artikels vind op Feautystyle weet je het bij deze.

Dansvoorstelling
Ik heb de week na de proefwerk week ook een dansvoorstelling. Dat vind ik superleuk, maar ik heb me toch een moeite met de dansen die we doen. Ik heb al niet echt een bepaald danstalent, maar vind het wel leuk om te doen. Ik ben een aantal jaar geleden ook pas op dansen gegaan, dus vandaar. 

Zomervakantie!
Maar na de proefwerkweek heb ik zomervakantie! Iets waar ik ontzettend naar verlang, volgens mij heb ik 8 weken vrij, wauw. Als ik mijn rapport heb opgehaald begint pas de échte zomervakantie, maar die vrije dagen daarvoor vind ik zeker ook niet erg.

Minder views?
De laatste tijd merk ik dat Feautystyle minder bekeken word, minder reacties, maar ik vraag me af waarom, ligt het aan het schema? Of wat anders? Laat het achter in de comments. Misschien is het leuk om meer filmpjes te maken? Of weer wat meer beauty artikelen? Minder lifestyle? Let me know! 

Zo dit was het geen wat me op dit moment bezighoud.

Waar hou jij je op dit moment mee bezig?

Liefs Maaike

6 opmerkingen:

 1. Ik vind Feautystyle nog altijd even leuk, dus geen idee aan wat het ligt! Veel succes met je proefwerken! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tnx maaik xx volgende week heb ik er weer 1 xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Top, maar je bedoelt de week erna, toch?

   Liefs Maaike

   Verwijderen
 3. Veel succes met je proefwerkweek! Mijne begint op 1 juli, en 19 juli heb ik pas vakantie :c

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh, wauw, dat is laat!
   Alvast veel succes,

   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D