My life in words #3

zaterdag 14 juni 2014


Vandaag heb ik de 3e editie van my life in words. Deze week was erg leuk, in tegenstelling van vorige week heb ik aardig veel gedaan. Lees snel verder!

Maandag
De dag dat je weer naar school moet. Het was wel oké, verder niks intressants. Na school heb ik nog een scène van mijn musical geleerd, huiswerk gemaakt en s'avonds ging mijn zus koken. We aten wraps, met kaas sla en kip. Heerlijk!

Dinsdag
Dinsdagmiddag had ik hele erge hoofdpijn, dus vroeg ik aan mijn moeder of ik een middagje thuis mocht blijven. Dat mocht en toen heb ik wat geslapen. s'Avonds kwam een vriendin van mijn moeder, toen heb ik tv gekeken en nog wat blogs bekeken.

Woensdag
De dag dat ik om half 1 al uit was! Ik ging logeren met mijn beste vriendin, aangezien we donderdag en vrijdag vrij waren, door Hemelvaart. We zijn tot 02:00 opgebleven en hebben veel selfies gemaakt, die we vervolgens op Instagram plaatsten. We hadden ook veel chips gegeten (1 XXL zak patatje joppie) en we hadden ook nog de film Twilight opnieuw gezien.

Donderdag
Mijn vriendin en ik begonnen de ochtend met de film Razend, gingen daarna naar beneden en wilden iets bakken. We besloten om een boeren cake te bakken, gewoon eentje uit zo'n pak, met chocolademousse. In de chocolademousse moest ook slagroom, dus we hadden twee pakjes van 100 ml gehaald. Ik had 1 pakje in een oude klopper gedaan (we wilden ook iets zelf doen, haha) en begon te kloppen. Na een tijdje werd mijn arm lam en ruilden we. Mijn vriendin begon te kloppen en ik keek nog eens naar het recept van de chocolademousse, tot ik haar hoorde gillen en daarna in lachen uitbarstte. Ik liep naar haar toe en mijn mond viel open: de hele keuken zat onder de slagroom! De klopper had ze uit haar handen laten vallen (het deksel kan niet vast worden gezet) en toen zat de vloer, de kastjes, het aanrecht en de muur onder. We konden erom lachen, maar we waren ons ook doodgeschrokken, haha. Om 20:00 ging mijn vriendin weer weg en toen heb ik gerelaxt.

Vrijdag
Ik heb deze dag niks gedaan. Wel had ik 3 films gezien, alleen weet ik de namen niet meer. Ze waren wel allemaal van Carry Slee, omdat ik de boeken had gezien en ik zag dat ze er een paar op Netflix hadden. s'Avonds ging ik naar mijn vader en toen zag ik Sky voor het eerst, de hond die mijn vader en zijn vriendin hebben genomen. Hij is heel erg lief! Hij is al erg groot en dat met 4 maanden. Hij word dus ook aardig groot. Hij is een kruising, maar we weten niet van welke twee honden.

Zaterdag
We gingen met Sky naar het bos, rond 12:00 uur. We kwamen rond 13:00 weer terug en gingen toen shoppen. Ik heb 1 shirt gekocht, ik was voornamelijk op zoek naar een hoesje, voor mijn iPhone 4, maar ik heb niks gevonden. 

Zondag
We gingen weer met Sky weg, maar dit keer naar het strand. Er lagen overal kwallen, ik ben er in eentje gestaan, dat voelde echt heel erg vies. We hebben daar wat gedronken en zijn toen weer teruggegaan. Toen we s'avonds weer terugkwamen heb ik een hoesje besteld, daarna ging ik naar bed toe.

Heb jij iets leuks gedaan deze week?
♥ Meghan

1 opmerking:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D