Peel off ♥ Mask

dinsdag 24 juni 2014


Vandaag review ik voor jullie dit peel off masker van Montagne Jeunesse. Ik was ontzettend benieuwd of het masker goed werkt of juist niet. Lees dus snel verder!De verpakking ziet er leuk uit en je weet wat je kan verwachtten. De vruchten bovenin maken het extra af.


Paw paw peel off. Peel off begrijp ik, maar waarom paw paw?


De gebruiksaanwijzing. Handig dat ze het in plaatjes doen want niet iedereen kan Frans of Engels.


De sticker erop vond ik alleen wel wat apart. De ingrediënten kunnen in kleur afwijken, bedoelen ze dat ik ook een groen gezicht hiervan kan krijgen? We gaan uit van niet.


Ik bracht het masker aan met een foundationkwast van de Primark.


De substantie is gelukkig niet groen, maar geel/oranje zoals op de verpakking stond.


Conclusie
Ik probeerde het masker er af te trekken, maar dat lukte voor de helft, daarna ben ik het er af gaan wassen onder lauw water. Toen ik dacht dat het masker er goed af was, veegde ik mijn gezicht af aan de handdoek en ging ik kijken naar het eindresultaat. Van dichtbij was mijn gezicht nog geel, ik schrok me rot en rende meteen naar mijn kamer toe. Met reinigingsmelk en tonic haalde ik steeds meer geel van mijn gezicht af, maar het bleef er nog steeds een beetje opzitten. Toen ben ik mijn gezicht gaan scrubben en was na lang scrubben het geel eraf. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling! Je moet het masker dun aanbrengen, ontzettend dun, zo word je huid niet geel of je moet wachten tot je het hele masker eraf krijgt met het peel off effect. Ik heb er in ieder geval van geleerd. Mijn huid na het masker was lichtelijk geïrriteerd, maar wel zacht. Mijn wangen en neus waren rood, of het van het scrubben kwam of het masker weet ik niet, maar ik raad het masker je af.

Je kan dit masker voor 1,30 kopen bij de drogisterij.

Heb jij een leuk masker om te reviewen?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D