Unboxing Soap World

maandag 16 juni 2014


Vandaag heb ik voor jullie een superleuke unboxing van SoapWorld.eu. Ze zouden een paar testers opsturen, dus ik verwachtte 2 of 3 zeepjes, maar ik kreeg 11 zeepjes, wauw! Ik was ontzettend verrast en ook ontzettend blij. Alle zepen ruiken lekker, maar zijn wel identiek en nog een voordeel; alle producten zijn biologisch! Lees dus snel verder!Ik kreeg het pakketje in mijn handen en het eerste wat ik deed was er aan ruiken en wauw, alle zeepjes ruiken superlekker en zien er ook leuk uit. Ik vind het olifantje en de kabouter ontzettend origineel.


Ik kreeg ook een flyer van Soap world, met informatie over de producten, maar helaas geen namen en prijzen. Wel heeft Soap World een vestiging in Ochten in Nederland.


Het eerste wat ik uitpakte was dit ontzettend schattige lekker ruikende olifantje. Ik vind hem er super schattig uitzien.


Het volgende wat ik uitpakte was dit engeltje. Het ene vleugeltje was een beetje kapot, gelukkig was dit het enige wat een beetje beschadigd aankwam. De geur vind ik zelf wat minder.


Vervolgens een grote zeep. Het is een simpele roze zeep, de geur is wel oké. Het ruikt lekker, maar het uiterlijk en de geur spreken me niet ontzettend aan.


Nederland heeft Spanje met 5-1 ingemaakt en dat vieren we met een zeep of moet ik zeggen een voetbal? Op de voetbal staat Brasil '14, wat staat voor Brazilië 2014. De voetbal ruikt naar sinaasappel.


Dan deze schattige kabouter. Dit is echt één van mijn favorieten, ik ben verliefd op de geur en het uiterlijk!


Oeh, leuk voor moederdag! Zal je dit een jaar kunnen bewaren? Zo ja, dan heb ik mijn moederdagcadeau al. De geur ruikt lekker, ik vind de geur zelf niet iets té sterk.


Als laatste items heb ik 4 zeepjes, met allemaal een eigen geur. Ik vind ze ontzettend lekker ruiken. De aloë vera geur is erg verfrissend. De honing en de roos vind ik zelf minder, maar dat is totaal op eigen geur. De lavendel heb ik naast mijn bed neer gelegd en vind ik ook ontzettend lekker. Als je de zeep uit het karton haalt heb je een keurig vierkant zeepje, wat je overal neer leggen kan.


Conclusie
Wauw, ik ben ontzettend enthousiast! De zeepjes ruiken lekker en het uiterlijk is top! Mijn eerste indruk is tevreden over Soap World. Morgen komt er een review online van 3 zeepjes, kijk morgen dus ook even op Feautystyle.

Wat is jouw eerste indruk?

Liefs Maaike

*De foto's van dit artikel zijn minder omdat ze snel zijn gemaakt met mijn telefoon, omdat ik geen tijd had om mijn camera te halen, excuses hiervoor.

1 opmerking:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D