Review ♥ Soapworld ♥ 3 soaps

dinsdag 17 juni 2014

Sorry van de kwaliteit, de kwaliteit van de foto is verpest tijdens het bewerken en ik kon het niet opnieuw bewerken.
Vandaag review ik voor jullie 3 zeepjes van Soapworld. Ik heb de zeepjes gisteren in een pakketje ontvangen, dus als je alle zeepjes wilt zien, bekijk dan het artikel van gisteren. De zeepjes zien er leuk uit, maar hebben de zeepjes ook goede kwaliteit? Dat zien we vandaag!Ik heb gekozen voor een vierkante roze zeep, een turquoise kabouter en een oranje WK voetbal.


We beginnen met de WK voetbal. Hij ruikt naar sinaasappel, ik zelf vind dat erg lekker ruiken. Het feit dat er Brasil '14 opstaat vind ik erg leuk. Het geeft net wat extra! Het enige nadeel is, is dat je de voetbal niet normaal neer kan leggen of de bal rolt weg.


De achterkant lijkt ook net een voetbal, er zitten ook kleine glitters in de voetbal.


De turquoise kabouter is best wel klein, maar ruikt wel lekker en ik vind het idee van een kabouter zeepje ontzettend schattig. Ik snap niet wat de kabouter doet, maar het ziet er wel leuk uit.


Deze achterkant is stukken praktischer vergeleken met de ronde voetbal.


Dan het roze stuk zeep. Het is simpel en ruikt opzich wel lekker. Het uiterlijk is erg basic, wat ik wel jammer vind vergeleken met de andere zeepjes.


Uittesten! Ik heb alleen de oranje WK bal geprobeerd, omdat ik anders in 1 keer 3 zeepjes in gebruik heb. De bal geeft makkelijk zeep af en de geur word zo duidelijker!


Mijn handen worden zacht van de zeep en ruiken daarna ontzettend lekker! De voetbal is zuinig in gebruik en ik vind het gewoon een goed en fijn product. Op naar de conclusie!


Conclusie
Ik ben enthousiast! De zepen zijn goed gekeurd op het uiterlijk, ruiken lekker en zijn zuinig in gebruik. De WK bal vind ik ook goed bij deze tijd van het jaar passen en de kabouter is ontzettend schattig. Het blok zeep is leuk, maar wel ontzettend basic.

Neem dus zeker een kijkje op Soap World! De prijs is 1,- per 100 gram, dat is dus super goedkoop! Je kan ook een logo op de zeep laten plaatsen, dat zorgt voor een originele zeep.

Wat zijn jouw eisen voor een echt goede zeep?

Liefs Maaike

5 opmerkingen:

 1. Hmm, dat lijken me erg fijne en lekkerruikende zeepjes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb daar een maand geleden ook wat gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohh ja ; 3/4 dagen kijk ik niet op feautystyle vanaf morgen, want ik ga op kamp, geen internet...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toevalllig!
   Zolang je kamp leuk vind is het toch superleuk!
   Haha, alleen geen internet, dat vind ik ook altijd zo jammer,

   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D