LifeCare ♥ Reinigende Poriënstrips

donderdag 3 april 2014


Vandaag review ik voor jullie poriënstrips van het merk; LifeCare. Het merk is te koop bij de Action. Ik was erg benieuwd naar de poriënstrips, omdat ik een aantal zwarte stipjes op mijn neus heb zitten, waar ik me erg aan irriteer. Lees snel verder!Het verwijdert mee-eters, reinigt de poriën en is voor alle huidtypen. Het pakje bevat 6 stuks poriënstrips.De gebruiksaanwijzing met plaatjes.


Als je het pakje openmaakt, zitten er 6 zakjes in.


Hier zie je de strip als je hem uit het zakje haalt. 


 Ik volgde de gebruiksaanwijzing; Maakte mijn neus voorzichtig nat met mijn vingers, haalde het plasticje ervan af en plakte het op mijn neus. De strip plakte slecht, daarom heb ik met vochtige vingers de uiteinden aangedrukt.


Conclusie
Toen ik de strip er af haalde zag ik geen verschil. Op de strip zaten 2 geel achtige pipjes, ik bespaar je de details. De zwarte pipjes zaten nog steeds op mijn neus en mijn neus voelde het zelfde als voorheen, misschien iets zachter. Heb ik een fout gemaakt? Of is dit product ontzettend slecht? 

Je kan de poriënstrips voor 0,99 kopen bij Action.

Gebruik ik het verkeerd? Heb jij ervaring met het product?

Liefs Maaike

4 opmerkingen:

 1. Ik had ook steeds neusstrips van Kruidvat, maar nee het deed erg veel pijn en mijn neus werd alleen maar erger. Ik heb sindsdien de neusstrips afgekeurd. Je het beste met een scrub zo je mee-eters proberen te verwijderen. Dat is beter op langere termijn, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van de Action vind ik eerlijk gezegd ook niet zo...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Raar, bij mij werken ze heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vreemd, hoe gebruik jij ze?
   Ik denk dat ik ze dan verkeerd heb gebruikt.

   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D