Wat kan je doen met Vaseline?

dinsdag 25 maart 2014


Vandaag heb ik voor jullie inpaats van een review een ander soort artikel namelijk; Wat kan je doen met Vaseline? En wat is vaseline? Ik leg het jullie vandaag uit.



Waarom Vaseline?
Vaseline is een ontzettend makkelijk product, waar je alle kanten mee op kan. Het is doorzichtig, geurloos en voed je huid opzich wel goed.


Wat is Vaseline?
Vaseline is een vettig doorzichtige substantie. Je kan het gebruiken voor het insmeren van lippen, handen, lichaam, maar je kan het ook gebruiken voor DIY's, superleuk!


Wat voor DIY's?
-Een lipgloss maken 
Neem een oude lipstick en snijd het bovenkantje eraf. Samen met de vaseline meng je het in een bakje. Om één geheel te creeëren smelt je de vaseline tot het een vloeibare substantie is. Zet het goedje in de vriezer en wacht 30 minuutjes. 

-Een kapotte blush/oogschaduw repareren
Je laat perongeluk je favoriete oogschaduw of blush vallen, ontzettend jammer, maar gelukkig kan je hem repareren! Meng het kapotte product met vaseline, laat het smelten, koel het af en het is weer zo goed als nieuw, supersimpel!

-Nagelriemmasker
Meng Vaseline met olijfolie en wat handcrème voor perfecte nagelriemen. Zo gemaakt! Na een aantal minuten wrijf je het mengsel in en je nagelriemen zijn super zacht.

-Eyeliner maken
Meng een oude oogschaduw met vaseline, smelt het en koel het af en je hebt je eigen gemaakte eyeliner. Nooit meer eyeliner hoeven kopen in dezelfde kleur als je oogschaduw.

En nog veel meer! Dat is het leuke van Vaseline je kan er alle kanten mee op.

Heb jij wat gehad aan dit artikel?

Liefs Maaike

3 opmerkingen:

  1. Wauw leuk wat je er allemaal mee kan doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk!
    Ik wou toevallig ook zo'n artikel gaan maken, dus zou je dat heel erg vinden? (Toch voor de zekerheid, misschien denk je dan dat ik het heb gestolen.)
    Liefs, Amber

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Amber,
      Ik vind het geen probleem, zolang je je eigen foto's gebruikt en je eigen tekst vind ik het totaal geen probleem, ik kijk uit naar je artikel!
      Liefs Maaike

      Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D